FITNESSuddannelsen

En fysisk træner vejleder og rådgiver de mange kunder i træningscentrene.

Brænder du for at undervise, og kan du lide at være på?

Er fysisk træning, motion og sundhed en del af din livsstil, og vil du gerne hjælpe andre med at få mere overskud og energi?

Du skal kunne lægge træningsprogrammer og undervise både hold og enkeltpersoner.

Du skal også kunne justere træningsprogrammerne undervejs i forløbet. Som fysisk træner arbejder du i motions- og fitnesscentre med at instruere og motivere kunderne.

Video

mød en elev

“"Det er en stor del af mig, og jeg føler mig helt hjemme som fitnessinstruktør. Der kan også hele tiden åbne sig nye veje."”

Stolt over at få folk til at lykkedes

Motion og træning har betydet noget for Jonas Pommercke, lige så længe han kan huske. Derfor var fitnessuddannelsen det naturlige valg for Jonas. En uddannelse som har givet ham mange positive erfaringer:

"Den fedeste oplevelse var helt klart, da en 82-årig herre, at nu skulle det være. Nu skulle han i gang igen. Når man ser ham kæmpe og rent faktisk lykkes med det, så bliver man da lidt stolt over at kunne hjælpe ham," fortæller Jonas.

 

Altid positiv

Fit og Sund i Vejle var Jonas' praktiksted, og indehaveren Anders Steffensen taler i meget positive vendinger om Jonas:

”Han er altid positiv og har en særlig evne til at få medlemmerne til at føle sig godt tilpas. Det er vigtigt i et fag, hvor vi er der for at hjælpe andre," siger Anders.

 

Helt hjemme

Fremtiden for Jonas' vedkommende kunne meget vel blive en tilværelse i branchen i mange år fremover:

"Som sagt er det en stor del af mig, og jeg føler mig helt hjemme som fitnessinstruktør. Der kan også hele tiden åbne sig nye veje," slutter han.

KRAV TIL ANSØGNING OG CV

Det at søge en praktikplads svarer til at søge et hvilket som helst andet job. Du sender en ansøgning til virksomheden, der så vil vurdere dig ud fra dine beskrevne kvalifikationer.

Forberedelse betaler sig. Hvor vil du allerhelst i praktik? Overvej, hvem du er, og hvad du kan. Men tænk også over, hvor du skal kigge efter job, og hvem du skal søge uopfordret. Tænk bredt i brancher og geografi.

Søg fokuseret og målrettet, og prøv at tænke i utraditionelle baner, når du skriver ansøgningen.

Du skal nemlig være god til at præsentere dig selv over for en kommende arbejdsgiver og bevise, at du er en dygtig og stabil medarbejder. I sidste ende er det din evne til at sælge dig selv, der kan afgøre, om du får en praktikplads.

Skoleforløb

20 ugers grundforløb og 3 hovedforløb af 2-3 ugers varighed.

Der er opstart på Grundforløb 2 i august og januar.

 

Skoleperioder under hovedforløbet

Ved opstart i august ligger skoleforløbene i april, juni og december.

Ved opstart i januar ligger skoleforløbene i august, november og juni.

 

Skolekalender

Se skolekalenderen her