FOR Virksomheder, der har en elev

Tillykke med, at du har fået en elev.

På HANSENBERG har vi samarbejdet med erhvervslivet i mange år, og vi lægger stor vægt på en god og konstruktiv dialog med mestrene.

Arbejder virksomhed, skole og elev sammen om at styrke uddannelsen, tror vi på, at resultatet er dygtigere elever, som i sidste ende kommer til at gøre en forskel i branchen.

Kontakt en praktikpladskonsulent

I menuen til venstre finder du informationer, som er nyttige, når du har en elev/lærling.

Under fag kan du finde kontaktoplysningerne på praktikpladskonsulenten inden for din branche.

I menuen finder du også generelle informationer om krav og regler, økonomi og elevplan.

Praktikpladsen.dk

God hjælp at hente på praktikpladsen.dk

Praktikpladsen.dk hjælper dig med rekruttering af nye elever og giver overblik over dine nuværende elevers skoleophold og fravær.

Lige nu er der mere end 15.000 elever, der søger praktikplads på Praktikpladsen.dk. Du kan hurtigt finde alle elever, der søger læreplads inden for jeres fagområde og tage direkte kontakt.

Praktik i udlandet

Din elev har også mulighed for at komme i praktik i udlandet - læs mere om praktik i udlandet i folderen her.

Leje af ipad til elev på 1. hovedforløb

Din elev kan leje en iPad af den nyeste generation for 1.500 kr. Når uddannelsen er fuldført er iPad’en elevens personlige ejendom – uden yderligere betaling. Ipad'en kan nemlig ikke gives videre til næste elev, idet alle HANSENBERGs programmer automatisk slettes.

I nogle tilfælde betaler mester denne leje, da eleven via den lejede iPad har adgang til de nyeste undervisningsmaterialer under hele uddannelsen, da en lejet iPad ikke skal returneres i praktikperioderne - hvilket en lånt iPad skal. Dermed er I sikret en naturlig kobling mellem skoleforløb og praktik. Læs mere på hansenberg.dk