TØMRER

HANSENBERGs mål er at skabe trivsel og professionelle kompetencer for jeres virksomhed, og at hjælpe elever og virksomheder med at få samarbejdet om en praktikplads til at gå op i en højere enhed.

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I har ansat en elev.

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre, eller spørg praktikpladskonsulenten, find kontaktoplysningerne i boksen til højre.

Vi byder alle spørgsmål velkomne

praktikpladskonsulent

Morten Jensen

Tømrer, teknisk designer

Tlf. 2917 3341

mje@hansenberg.dk

 

den gode historie

“"Generelt er jeg stolt af alle de unge mennesker, vi har haft. Steven viser gåpåmod. Han har vilje til at ville tingene, og så giver vi ham til gengæld muligheden for at kunne gøre dette."”

Fedt at prøve sig af i branchen

Steven Lindharth Jørgensen nyder hverdagen som tømrer, hvor han bruger sine hænder meget.

"Jeg begyndte faktisk i praktik i firmaet og kunne hurtigt mærke, at tømrerfaget var noget for mig."

Sådan siger Steven om sin karriere som tømrer, der begyndte i praktik hos Niels Kruse.

 

Hans mester har kun positive ord om Steven

"Generelt er jeg stolt af alle de unge mennesker, vi har haft. Steven viser gåpåmod. Han har vilje til at ville tingene, og så giver vi ham til gengæld muligheden for at kunne gøre dette," fortæller Niels Kruse.

 

Spændende fortid og fremtid

Steven ser både tilbage på et ophold med spændende oplevelser og mod en fremtid med flere af de oplevelser, han allerede har fået i faget.

"Den fedeste oplevelse indtil videre har helt klart været, da jeg fik lov at få en fod indenfor i firmaet og få muligheden for at prøve branchen af inden uddannelsen. Det var et skulderklap, at de kunne se potentiale i mig," slutter han.

eux*

Eleven kan tage denne uddannelse som EUX.

Uddannelsestiden vil typisk være ½ år længere end den "normale" længde for den pågældende erhvervsuddannelse.

Skoleforløbene vil være længere og mere koncentrerede, for at eleven kan gennemføre de gymnasiale fag og projekter.

Den praktiske del af elevens erhvervsuddannelse vil være fordelt på færre forløb end i den tilsvarende ordinære erhvervsuddannelse. Uddannelsen afsluttes med projekter, svendeprøve og eksamen i de gymnasiale fag. Eleven vil få udstedt et EUX-bevis med karakterer.

EUX-uddannelserne starter op hvert år i august.

Læs mere om EUX tømrer her.