Beslagsmed

HANSENBERGs mål er at skabe trivsel og professionelle kompetencer for jeres virksomhed, og at hjælpe elever og virksomheder med at få samarbejdet om en praktikplads til at gå op i en højere enhed.

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I har ansat en elev.

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre, eller spørg praktikpladskonsulenten, find kontaktoplysningerne i boksen til højre.

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Kristina Hagensen Abildgaard

Beslagsmed

Tlf. 2048 8289

kha@hansenberg.dk

 

mød en elev

“"Jeg elsker heste. Simpelthen. Jeg kommer fra Island, hvor alle har heste. Jeg har altid selv arbejdet med heste, men jeg vil gerne være fagmand."”

Uddannelsen flyttede fra Taastrup til Kolding

Jeg har været i gang med uddannelsen til beslagsmed i Taastrup i 3 år, men nu er uddannelsen flyttet til HANSENBERG. 

Jeg er i lære hos Storsmeden i Haslev på Sydsjælland, og uddannelsen har altid foregået tæt på, hvor jeg bor. Nu skal jeg bo på skolehjem, når jeg er på skole, og det er fedt at prøve.

Det er også godt, at vi her på HANSENBERG har samme lærer hele vejen igennem. Det er helt klart en fordel.

 

Det bedste ved faget

Det bedste ved at være beslagsmed er, at jeg kan forene min interesse for heste med mit hverdagsjob. Mit job er også min hobby.

Man skal i hvert fald være vild med heste – og tålmodig i det hele taget – for at være beslagsmed.  

 

Fremtidsplan

I august 2018 er jeg færdiguddannet beslagsmed. Jeg håber, jeg til den tid kan fortsætte med at arbejde hos min læremester.

Skolekalender beslagsmed

Se kalenderen over skoleophold for (klik på den ønskede kalender):