Frisør

HANSENBERGs mål er at skabe trivsel og professionelle kompetencer for jeres virksomhed, og at hjælpe elever og virksomheder med at få samarbejdet om en praktikplads til at gå op i en højere enhed.

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I har ansat en elev.

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre, eller spørg praktikpladskonsulenten, find kontaktoplysningerne i boksen til højre.

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Susanne Schmidt Hansen

Frisør

Tlf. 3062 1966

ssh@hansenberg.dk

 

den gode historie

“"Man kan mærke, at frisørfaget virkelig interesserer Sandra. Samtidig er det selvfølgelig en dejlig oplevelse, når kunderne begynder at spørge efter Sandra."”

Et håndværk der giver en succesoplevelse

Sandra Lassen er glad, hver gang hun laver en fed frisure.

"Jeg elsker at arbejde med mennesker, og det at udføre et stykke håndværk og få positive ord med på vejen, når man gør det godt, er en stor nydelse. Det er fedt at opleve, at det man laver, rent faktisk også bliver til noget," fortæller hun.

 

Efterspurgt blandt kunder

Jeanette Nielsen er indehaver af Sandras praktiksted, Salon Hårdesign, og hun var stærkt medvirkende til, at Sandra fandt den helt rigtige karrierevej:

"Man kan mærke, at frisørfaget virkelig interesserer Sandra. Samtidig er det selvfølgelig en dejlig oplevelse, når kunderne begynder at spørge efter Sandra og gerne vil bestille tid hos hende, fordi de var glade for resultatet sidst," fortæller hun.

 

Drømmer om egen salon

Sandras drøm er at blive selvstændig.

"Jeg drømmer om en dag at åbne mit egen salon, hvor jeg fortsat kan hjælpe og glæde andre," slutter hun.