Tandklinikassistent

HANSENBERGs mål er at skabe trivsel og professionelle kompetencer for jeres virksomhed, og at hjælpe elever og virksomheder med at få samarbejdet om en praktikplads til at gå op i en højere enhed.

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I har ansat en elev.

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre, eller spørg praktikpladskonsulenten, find kontaktoplysningerne i boksen til højre.

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Jette Schou

Tandklinikassistent

Tlf. 2023 4720

jsc@hansenberg.dk

 

Den gode historie

“Cindy var en del af HANSENBERGs talentakademi, og det var enormt spændende at følge med i hendes udvikling fra sidelinjen.”

Cindy Madsen er uddannet tandklinikassistent fra HANSENBERG og er udlært hos Henriette Graversen, som er tandlæge ved Tandfeerne i Vejle.

Cindy finder stor glæde ved sit fag, og det er noget, som har høj kurs hos tandklinikkerne. Hun har altid gerne ville arbejde med mennesker, og så har hun altid været fascineret af tænder.

"Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag, og det at kunne hjælpe andre er en stor motivationsfaktor for mig," siger Cindy.

 

Eleverne tør udfordre

For virksomhederne er det berigende at få elever, der ved, hvad de vil, og tør tage ansvar. Det er som regel også de elever, der får allermest ud af deres uddannelse, fordi de er nysgerrige på livet og drives af en stor passion for deres fag.

"Vi har haft mange gode oplevelser, og det er dejligt med elever, der tør udfordre sig selv. Cindy var en del af HANSENBERGs talentakademi, og det var enormt spændende at følge med i hendes udvikling fra sidelinjen," siger Henriette Graversen.

 

Udvikler klinikken

Hun fortæller videre, at hos Tandfeerne har det altid været berigende at have elever, da de tilfører ny energi til klinikken og kommer med nye og spændende idéer. Det er vigtigt, at man som klinik flytter sig og følger med udviklingen.

Det er derfor en gave, når eleverne kommer med ideer til nye tiltag, som kan hjælpe klinikken med at udvikle sig.

"At vi også er en uddannelsesplads, gør, at vi aldrig bliver for "støvede". Vi skal hele tiden være 'fremme i bussen' og kunne forklare, hvad og hvorfor vi gør, som vi gør. Det er ikke nok bare at gøre, som vi plejer. HANSENBERG går forrest med nye krav og metoder, så mange af vores elever er gode til at komme med forslag til forbedringer," siger Henriette Graversen.