TJENER

HANSENBERGs mål er at skabe trivsel og professionelle kompetencer for jeres virksomhed, og at hjælpe elever og virksomheder med at få samarbejdet om en praktikplads til at gå op i en højere enhed.

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I har ansat en elev.

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre, eller spørg praktikpladskonsulenten, find kontaktoplysningerne i boksen til højre.

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Flemming Trier Andersen

Gastronom og tjener

Tlf. 2440 8757

fan@hansenberg.dk

 

den gode historie

“"Elever holder os skarpe"”

Rebecca tager imod gæsterne med et smil

For Rebecca Nielsen var det helt oplagt at uddanne sig til tjener. Hun nyder nemlig at få folk til at føle sig godt tilpas:

"Det har altid været min drøm at komme til at arbejde med mennesker, så det er fedt som tjener at kunne give dem en god oplevelse, når de er besøg hos os," siger Rebecca Nielsen.

 

"Elever holder os skarpe"

Hun er elev på Hotel Skibelund Krat under Maria Schuncks vinger. Og her er det ikke kun eleven, som lærer noget:

"Eleverne holder os skarpe. At have elever gør os i stand til at forny os, fordi der hele tiden kommer et nyt syn på tingene," siger Maria Schunck.

 

Giver smil på læben

Rebecca Nielsens begejstring for faget vil helt sikkert glæde mange sultne gæster i fremtiden. Hun sætter en ære i at sprede godt humør.

"Det er fedt, når jeg står for et helt selskab, og de går herfra med et smil på læben. Så ved jeg, at mit arbejde er gjort godt," siger Rebecca Nielsen.