dyrepasser

Der er et stigende behov for veluddannet arbejdskraft i Danmark.

Vil I gerne have en ekstra gevinst på jeres bundlinje og forbedre jeres image - samtidig med, at arbejdsglæden for jeres medarbejdere øges?

Ved ansættelsen af en elev eller lærling er der en række procedurer, som alle virksomheder skal igennem, og her kan du få hjælp af vores praktikpladskonsulent, både til papirarbejdet og til at finde egnede kandidater til jobbet. 

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I ansætter en elev. 

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre

Vi byder alle spørgsmål velkomne

Kontakt praktikpladskonsulent

Heste og Zoologiske anlæg

Kristina Hagensen Abildgaard

Tlf. 2048 8289

kha@hansenberg.dk

  

Forsøgsdyr

Gitte B. Kristiansen

Tlf. 2153 6620
gbk@hansenberg.dk

Indryk annonce Søg elever

eux

Eleven kan tage denne uddannelse som EUX.

Uddannelsestiden vil typisk være ½ år længere end den "normale" længde for den pågældende erhvervsuddannelse.

Skoleforløbene vil være længere og mere koncentrerede, for at eleven kan gennemføre de gymnasiale fag og projekter.

Den praktiske del af elevens erhvervsuddannelse vil være fordelt på færre forløb end i den tilsvarende ordinære erhvervsuddannelse. Uddannelsen afsluttes med projekter, svendeprøve og eksamen i de gymnasiale fag. Eleven vil få udstedt et EUX-bevis med karakterer.

EUX-uddannelserne starter op hvert år i august.

Praktikservice.dk

PraktikService er et værktøj, som er sat i verden for at gøre kommunikationen mellem elever, virksomheder og HANSENBERG endnu lettere.

PraktikService er let at anvende både for virksomheder og elever, og det giver HANSENBERG mulighed for at holde en effektiv kontakt med eleverne.

Ud over en mere effektiv kommunikation giver PraktikService samtidig adgang til 95% af de opslåede elevplads-stillinger på nettet gennem Danmarks førende elevpladsformidling Elevplads.dk.
Som virksomhed kan du igennem Praktikportalen indrykke gratis elevpladsannoncer. Derudover kan du søge efter relevante elever på baggrund af deres praktikønsker.