Frisør

Der er et stigende behov for veluddannet arbejdskraft i Danmark.

Vil I gerne have en ekstra gevinst på jeres bundlinje og forbedre jeres image - samtidig med, at arbejdsglæden for jeres medarbejdere øges?

Ved ansættelsen af en elev eller lærling er der en række procedurer, som alle virksomheder skal igennem, og her kan du få hjælp af vores praktikpladskonsulent, både til papirarbejdet og til at finde egnede kandidater til jobbet. 

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I ansætter en elev. 

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre

Vi byder alle spørgsmål velkomne

 

Derfor er det en god idé at ansætte en elev

Læs folderen her.

Kontakt praktikpladskonsulent

Bjarne Netler

Tlf. 2336 7341
bne@hansenberg.dk

Indryk annonce Søg elever

den gode historie

“"Man kan mærke, at frisørfaget virkelig interesserer Sandra. Samtidig er det selvfølgelig en dejlig oplevelse, når kunderne begynder at spørge efter Sandra."”

Et håndværk der giver en succesoplevelse

Sandra Lassen er glad, hver gang hun laver en fed frisure.

"Jeg elsker at arbejde med mennesker, og det at udføre et stykke håndværk og få positive ord med på vejen, når man gør det godt, er en stor nydelse. Det er fedt at opleve, at det man laver, rent faktisk også bliver til noget," fortæller hun.

 

Efterspurgt blandt kunder

Jeanette Nielsen er indehaver af Sandras praktiksted, Salon Hårdesign, og hun var stærkt medvirkende til, at Sandra fandt den helt rigtige karrierevej:

"Man kan mærke, at frisørfaget virkelig interesserer Sandra. Samtidig er det selvfølgelig en dejlig oplevelse, når kunderne begynder at spørge efter Sandra og gerne vil bestille tid hos hende, fordi de var glade for resultatet sidst," fortæller hun.

 

Drømmer om egen salon

Sandras drøm er at blive selvstændig.

"Jeg drømmer om en dag at åbne mit egen salon, hvor jeg fortsat kan hjælpe og glæde andre," slutter hun. 

Praktikservice.dk

PraktikService er et værktøj, som er sat i verden for at gøre kommunikationen mellem elever, virksomheder og HANSENBERG endnu lettere.

PraktikService er let at anvende både for virksomheder og elever, og det giver HANSENBERG mulighed for at holde en effektiv kontakt med eleverne.

Ud over en mere effektiv kommunikation giver PraktikService samtidig adgang til 95% af de opslåede elevplads-stillinger på nettet gennem Danmarks førende elevpladsformidling Elevplads.dk.
Som virksomhed kan du igennem Praktikportalen indrykke gratis elevpladsannoncer. Derudover kan du søge efter relevante elever på baggrund af deres praktikønsker.