Landbrug

Der er et stigende behov for veluddannet arbejdskraft i Danmark.

Vil I gerne have en ekstra gevinst på jeres bundlinje og forbedre jeres image - samtidig med, at arbejdsglæden for jeres medarbejdere øges?

Ved ansættelsen af en elev eller lærling er der en række procedurer, som alle virksomheder skal igennem, og her kan du få hjælp af vores praktikpladskonsulent, både til papirarbejdet og til at finde egnede kandidater til jobbet. 

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I ansætter en elev. 

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Kristina Hagensen Abildgaard

Landbrug og akvakultur

Tlf. Tlf. 2048 8289

kha@hansenberg.dk

 

den gode historie

“"Man kunne se, at han begyndte at få succes med opgaverne, jo flere gange han prøvede det."”

”Små dyr er fascinerende”

En stor fascination af dyr har været altafgørende for Helge Nielsens valg af uddannelse. Han arbejder med mink på en minkfarm, og han nyder sit arbejde: 

"Den fedeste oplevelse er at være med i hele produktionen, tage imod dem som hvalpe og passe dem, indtil de skal pelses. Det er også vigtigt, at man har respekt for dyrene, selv om det er små dyr," fortæller Helge.

 

Nyder at uddanne

Helge er ansat hos Konrad Welling, der driver en minkfarm, hvor deres praktikanter nogle gange har anderledes læremæssige kompetencer. Da Konrad fik problemer med ryggen var det fantastisk for ham, at Helge kunne overtage opgaverne:

"Man kunne se, at han begyndte at få succes med opgaverne, jo flere gange han prøvede det," fortæller Konrad, der i øvrigt nyder at uddanne folk til branchen.

 

Meget frit arbejde

Helges daglige arbejde med mink ser ud til at vare ved. Faktisk kunne han ikke forestille sig at arbejde med noget som helst andet for øjeblikket:

"Arbejdet med mink er meget frit, og man kan være sig selv her. Det gør, at jeg virkelig føler mig hjemme på en minkfarm," siger Helge.