TJENER

Der er et stigende behov for veluddannet arbejdskraft i Danmark.

Vil I gerne have en ekstra gevinst på jeres bundlinje og forbedre jeres image - samtidig med, at arbejdsglæden for jeres medarbejdere øges?

Ved ansættelsen af en elev eller lærling er der en række procedurer, som alle virksomheder skal igennem, og her kan du få hjælp af vores praktikpladskonsulent, både til papirarbejdet og til at finde egnede kandidater til jobbet. 

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I ansætter en elev. 

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Flemming Trier Andersen

Gastronom og tjener

Tlf. 2440 8757

fan@hansenberg.dk

 

Den gode historie

“"Elever holder os skarpe"”

Rebecca tager imod gæsterne med et smil

For Rebecca Nielsen var det helt oplagt at uddanne sig til tjener. Hun nyder nemlig at få folk til at føle sig godt tilpas:

"Det har altid været min drøm at komme til at arbejde med mennesker, så det er fedt som tjener at kunne give dem en god oplevelse, når de er besøg hos os," siger Rebecca Nielsen.

 

"Elever holder os skarpe"

Hun er elev på Hotel Skibelund Krat under Maria Schuncks vinger. Og her er det ikke kun eleven, som lærer noget:

"Eleverne holder os skarpe. At have elever gør os i stand til at forny os, fordi der hele tiden kommer et nyt syn på tingene," siger Maria Schunck.

 

Giver smil på læben

Rebecca Nielsens begejstring for faget vil helt sikkert glæde mange sultne gæster i fremtiden. Hun sætter en ære i at sprede godt humør.

"Det er fedt, når jeg står for et helt selskab, og de går herfra med et smil på læben. Så ved jeg, at mit arbejde er gjort godt," siger Rebecca Nielsen.