veterinærsygeplejerske

Der er et stigende behov for veluddannet arbejdskraft i Danmark.

Vil I gerne have en ekstra gevinst på jeres bundlinje og forbedre jeres image - samtidig med, at arbejdsglæden for jeres medarbejdere øges?

Ved ansættelsen af en elev eller lærling er der en række procedurer, som alle virksomheder skal igennem, og her kan du få hjælp af vores praktikpladskonsulent, både til papirarbejdet og til at finde egnede kandidater til jobbet. 

På disse sider har vi samlet en lang række oplysninger, for at give et overblik over HANSENBERGs tilbud, og de forhold der gælder, når I ansætter en elev. 

Find informationerne både herunder og i menuen til venstre

Vi byder alle spørgsmål velkomne

PRAKTIKPLADSKONSULENT

Kristina Hagensen Abildgaard

Veterinærsygeplejerske

Tlf. 2048 8289

kha@hansenberg.dk

 

Nyhedsmail

Tilmeld dig veterinærsygeplejerskernes nyhedsmail her

Skolekalender

Se kalenderen over skoleophold for (klik på den ønskede kalender):

Elever under 25 år ved opstart

Elever over 25 år ved opstart

Den gode historie

“At se engagementet og færdighederne udvikle sig er noget af det, der især motiverer os som virksomhed til at have elever her hos os.”

Caroline Hartmann er ved at uddanne sig til veterinærsygeplejerske og er på nuværende tidspunkt i lære hos Michael Hansen på Højgård Hestehospital.

Interessen for heste har Caroline altid haft, og det var derfor helt naturligt for hende, at hendes karrierevej skulle handle om heste:

"Min store passion for heste var med til at afgøre mit uddannelsesvalg. Det motiverer mig meget at kunne gøre en forskel for hestes velbefindende gennem mit arbejde," siger hun.

 

Brændende engagement

At brænde for sit fag er en af grundene til, at Caroline er landet i netop denne branche. Ud over hendes passion for faget var det, da hun begyndte at få sine egne ansvarsområder, at hun virkelig kunne mærke, at hun var landet på rette hylde.

For Michael Hansen fra Højgård Hestehospital er det vigtigt at have elever, der er engagerede og brænder for det, de laver:

"At se engagementet og færdighederne udvikle sig er noget af det, der især motiverer os som virksomhed til at have elever her hos os," siger Michael.

VSP-dagen 2018

Se veterinærsygplejerskernes egen film fra VSP-dagen 2018